Nu är jag här!

Ja, så här är det: Efter viss (läs: stor) beslutsvånda har jag bestämt mig för att ge mig ut i bloggosfären.

Törs inte lova att det blir så hiskeligt jämnt med inläggen. Ibland är det fullt upp med möten och annat, då blir det mindre skrivet. Eller mer – om mötena innehåller sånt som jag känner passar sig att blogga om. Ibland tillbringar jag långa stunder på tåg, då kan det bli MYCKET skrivet, tex om infrastrukturen och förmågan för SJ att hålla tiden…

Ibland händer mycket i politiken, eller i familjen. Vilket kan resulterar i absurt många och långa inlägg, eller total bloggtystnad.

Om du kan leva med dessa förutsättningar är du varmt välkommen att följa mig på min blogg ”Tännström tänker”.

Sannolikt kommer de flesta inläggen att beröra hälso- och sjukvård i någon mån. Men med lite plats för vägar och järnvägar, lite kultur, nåt smarrigt recept, funderingar över en nioårings vardag, livet på landet – Kort sagt: Livet, universum och allting (Ja, jag har snott det från Douglas Adams tredje del av fem i trilogin). Kommentera gärna mina inlägg!

2 kommentarer för “Nu är jag här!

  1. Hej, Madde!
    Vad kul att höra!!!!
    Attentions verksamhet ligger mig varmt om hjärtat, så jag hoppas vi kan ha en bra kontakt framöver!
    Jag är med i FB-gruppen också, så jag kan hålla mig informerad om vad som händer!

  2. Kul att du börjar blogga!
    Madde heter jag, har bland annat facebookgruppen Attention Göteborg. Pratade med Ragnevi idag och han sa att du var en bra politiker 😉

Kommentering avstängd.