En arbetsvecka:

Så här kan en vecka, tex just den här (v 8) se ut:

Måndag: Snö, snö, snö. Kommer inte till kontoret förrän nästan 9.00. Måndagar ägnas åt mailväxling och vårt interna måndagsmöte samt läsning av handlingar inför Regionstyrelse och Hälso- och sjukvårdsutskott.  Tar en snabblunch framför datorn så hinner jag blogga också.

Tisdag: 08.30 – 19.00 Budgetuppföljningsmöten med fem Hälso- och sjukvårdsnämnder (Göteborg och södra/mellersta Bohuslän), två sjukhusstyrelser (Kungälv/Frölunda och Sahlgrenska) och två primärvårdsstyrelser (S:a Älvsborg och S:a Bohuslän). Denna dag lär jag inte hinna med varken mail eller blogg. Har dessutom lovat IT-teknikern obegränsad tillgång till min dator hela dagen, för att (kanske) äntligen komma till rätta med serverproblemet som hemsökt mig i månader!

Onsdag:  Hälso- och sjukvårdsutskottet sammanträder. På dagordningen bla. Införande av Nationell Patientöversikt, psykiatrins utvecklingsplaner, redovisning av utvecklingsplan akutmottagningar, remissyttrande ang Förslag om oberoende granskningsfunktion för hälso- och sjukvården, mm mm. Denna dag är vi “förvisade” till Östergatan, eftersom det pågår budgetuppföljningsmöten i Sessionssalen där vi brukar hålla till.

Torsdag: “Verklighetsprojektet”, återbesök på en av de vårdcentraler jag besökte i höstas.

Fredag: Mer budgetuppföljningsmöten, 8.30 – 11.30 är det Hälso-och Sjukvårdsnämnderna i norra Nohuslän, Dalsland och Trestad som redovisar. Eftermiddagen (15.00 – ?)  ägnas åt sammanträde med MVG – Moderaterna i Västra Götaland. Valplanering, valbudget mm på dagordningen. Hoppas hinna med lite fredagsmys med familjen på kvällen!

Lördag: 9.15 – 16.00 Moderat budskapskonferens på Arken i Göteborg. Jag är samtalsledare på eftermiddagspasset som handlar om lokala budskpa, media mm mm. Det ska bli kul!

Söndag: En ledig dag! Som jag tillbringar på Göteborg Horse Show med dottern. Mysigt och efterlängtat!