Nu startar vi vår regionturné!

Klicka på länken för att komma till videoklippet:

Turnéstart! 

I dag startar vi vår regionturné. Västra Götalands 49 kommuner kommer få besök av oss regionråd, som vill tala sjukvård med invånarna. Hur vill man ha det i fortsättningen? Vad tycker man om väntetiderna på akuten? Om den tid det tar för ambulansen att komma fram? Om vården av gamla? Om väntetider för utredningar av barn?

Vi vill passa på att berätta om våra mål för Västra Götaland:

Att man ska slippa väntetider till specialistläkare.

Att man ska få hjälp på akuten inom en timme

Att ambulansen ska vara på plats snabbare – bla med hjälp av ytterligare en ambulanshelikopter

Att gamla människor i behov av sjukvård ska kunna få besök i hemmet i hela Västra Götaland

Att Västra Götaland ska ligga steget före. Vara attraktivt för vårdpersonal att arbeta i. Tryggt för invånarna att bo i.

Snart rullar turnébussen i väg. I kväll träffar vi statsminister Fredrik Reinfeldt vid den moderata valstugan vid Kopparmärra i Göteborg.

Kolla gärna på www.moderatvg.se så hittar du ett kalendarium där, med uppgifter om tider och platser för resten av turnén.

Vi besöker alla 49 kommunerna, så nån dag finns vi nära dig! Då hoppas jag att du vill komma och träffa oss! Ställa frågor om du undrar över nåt, kampanja om du också vill se ett moderatlett Västra Götaland.

Vi ses i valrörelsen!

2 kommentarer för “Nu startar vi vår regionturné!

 1. Hej, Björn!
  Det är inte alls så att vi struntar i pensionärerna – varken er som bor i Spanien eller här i Sverige. Vad gäller SINK så vill vi fortfarande sänka den.
  Statsministern bekräftade så sent som på vår val-kick-off i går kväll att en formell förfrågan är sänd till den spanska regeringen. Så frågan är omhändertagen och jag – och många moderater med mig – hoppas nu på en snabb lösning!
  Vill också passa på att säga att den moderatledda regeringen sedan 2006 sänkt skatterna för pensionärer med över 10 miljarder kronor. Och avser sänka dem ytterligare när möjlighet ges.
  Vänliga hälsningar
  Annika

 2. Hej! Det är ju fär väl att ni inte turnerar i Spanien. Då hade det blivit hett om öronen. Att inte vilja sänka SINK för oss pensionärer är bara ett bevis på att ni föraktar oss som mindervärdiga. Vi är ju bara drygt 80.000 völjare. OK, det är ju också därför ni inte får någon röst av oss i år.

  Fy på er!

Kommentering avstängd.