tacka alla fantastiska valarbetare!

TACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACK

-till alla fantastiska valarbetare som har delat ut valmaterial, frukt- och frukostpåsar till morgonpendlare, skrivt vykort, knackat dörr, bemannat valstugor, kokat kaffe, klistrat och spikat valaffischer, lagat samma valafiischer 54 gånger, pratat med väljare, facebookat, twittrat, bloggat, sms:at, slitit skosulor, klivit upp i svinottan, gått och lagt er strax innan ni klivit upp – kort sagt gjort ett strålande, fantastiskt beundransvärt arbete i valrörelsen.

Och tack alla ni som gjort det möjligt för oss att tokjobba: Alla mor- och farföräldrar som ställt upp och hämtat på fritids/förskola, passat barn på underliga tider, alla makar/makor/sambos/hjärtevänner och barn och barnbarn som försakat familjetid på valrörelsens altare.

Min egen mor och far får illustrera alla valhjältar som ställt upp

Nu är det bara ett dygn kvar av den roligaste valrörelse jag haft förmånen att vara med i. Nu kör vi allihop de sista skälvande timmarna. Belöningen: En valseger på söndag och fyra år av bättre framtid för Sverige!