Nu är det val igen, å nu är det val igen!

Den 15 maj har Valmyndigheten bestämt att omvalet i Västragötalandsregionen ska äga rum.

Så nu är det bara att dra på sig kampanjjackorna och promenadskorna igen! Det roliga den här gången är att nu gör vi det tillsammans i Alliansen. Och vi har en reell chans till maktskifte i regionen! Valrörelse är ju alltid roligt – men det bli ännu roligare när man är fler tillsammans. När man tittar på allianspartiernas olika valprogram från i höstas slås man av hur mycket det faktiskt är som förenar oss.

 Okej, alla har sina egna profilfrågor som man vill lyfta fram – Vi har t.ex ambulanserna plus ytterligare en ambulanshelikopter och kortare väntetider på akuten som “våra” frågor. Men en grundläggande gemensam syn på sjukvården finns ändock i botten. Så det lär inte bli några större problem att komma överens. Eftersom Alliansen på riksplanet dessutom gjort ett grundläggande gott jobb underlättar det samarbetet ytterligare.

Att vi på riksplanet samarbetat kring t.ex sjukvårdsfrågorna gör det ju ännu enklare för oss på det regionala planet att arbeta vidare i samförstånd.

För närvarande pågår planeringen införvalrörelsen för fullt.

Jag hoppas att många Alliansvänner ställer upp i valrörelsen!

Tillsammans är vi många – tillsammans kan vi vinna!