Önska er alla en skön, varm, härlig sommar!

Midsommar närmar sig nu snabbt.
Den där dagen som brukar hålla några grader kallare än den obligatoriska snapsen. Då man dansar “Små grodorna” i hällregn och försöker hindra laxen från att  passa på att följa strömmen och simma ut i närmsta älv igen.

Du vet…

Den där dagen som vi alla har så stora förhoppningar på. Att den ska bli varm och skön så vi kan ha våra nya, fina sommarklänningar/skjortor (varför försöker man ens. Varför lär man sig inte från i fjol?, Nåja, det är ju alltid kul med lite nya kläder. Och visst kan det väl bli fint med fleecetröja och dunväst utanpå, eller? Och jag har inte lagt upp mina vinterstövlar på vinden ännu, de kan nog komma till pass på fredag…)

Att alla barnen ska hålla sams och dansa så där nostalgiskt vackert runt midsommarstången (utan gummistövlar!), plocka sju sorters blommor, gömma under kudden och drömma om sin tillkommande. Inte gömma sin tillfälligt tillkommande under kudden och tänka på blommor … Och inte slåss om karaokeanläggningen som tycks ha ersatt dragspelet. Den dagen, du vet…

Ja, nu är den snart här. Den berömda midsommar.

Så jag tar på mig fleecetröjan (den långa, tjocka med polokrage) och ett par hemstickade raggsockor och önskar er alla en riktigt, riktigt SKÖÖÖÖÖÖN sommar!

Nu tar jag semester från bloggandet och återkommer i augusti. Om inte skrivklådan sätter in innan dess….