Av alla vallöften….

Löftena duggade rätt i valrörelsen. Och i omvalrörelsen stod de som spön i backen.

Och av alla löften S utfärdade väljer de att infria….det om fler politiska styrelser…

Var det verkligen vad väljarna helst av allt ville ha?

Personligen hade jag ju föredragit om de lagt mer krut på att korta väntetiderna på akuten, stärkt upp ambulansverksamheten, fixat den där ambulanshelikoptern, minskat väntetider till vård, slutat montera ner psykiatrin, satsat på bättre omhändertagande av äldre, svårt sjuka och sköra patienter. Ja, jag kan göra listan vääääldigt lång, utan att ens komma ner till det där löftet om fler politiska styrelser. jag tror nämligen inte att svaret på hur vi får en bättre, tillgängligare, säkrare sjukvård är fler politiker i fler styrelser. Jag tror det krävs mer verkstad, inte fler sammanträden.