Bara tacka!

MP900433103Öppnar min mailbox och har där ett mail med statistik om läsandet av denna blogg.
Och ser till min oerhörda överraskning och glädje att under juni månad har 4.512 enskilda besökare hittat den här adressen!
Jag är alldeles överväldigad och vet inte riktigt om jag vågar tro att detta är sant.
Men TACK – alla ni som läser mina funderingar och tankar.

Publiceringen blir ju inte alldeles regelbunden som du har märkt… Ibland händer det väldigt mycket som jag gärna delar med mig av. Ibland händer det så mycket att jag inte ens hinner dela med mig av det. Och en del tankar mår bättre av att stanna inom en något trängre krets. Eller enbart innanför mitt eget pannben…
Det fina med bloggen är ju att vem som helst som vill kan gå in och kolla när som helst. Och för mig är det ju ett fantastiskt sätt att få fritt brodera ut mina tankar. Utan att någon debattredaktör anmärker att “vi har faktiskt bara plats för 1500 tecken”. Eller att nån vill att det ska vara en helsida. Eller att det måste vara inne före kl. 14 på tisdag för att komma med i tidningen…

Så återigen – tack för att just DU tar dig tid att läsa “Tännström tänker”!