Fokusera på jobb idag!

Jobb, jobb, jobb!!!

Varför då, då? Borde inte jag hålla mig vid min läst och fundera över hur sjukvården ska utvecklas?

Men…det är precis det jag gör! Om vi ska få in tillräckligt med pengar för att finansiera sjukvården idag och i framtiden krävs jobb, jobb, jobb. Och arbetande människor som gemensamt betalar in skatt till vårt gemensamma välfärdssystem. Som finansierar bla sjukvården.

Vi ser resultat av Alliansregeringens arbetslinje – Fler arbetar. När fler arbetar betalar fler skatt. Även om var och en, tack vare jobbskatteavdraget behöver betala mindre.

Så, idag träffar jag företagare av olika slag för att höra hur de ser på villkoren för företag och jobb. Vad sänkningen av restaurangmomsen betyder för en restaurang utmed kusten. En restaurang som numer kan ha öppet året om istället för bara under sommaren. Vad betyder det för ungdomarna i samhället? Hur ser framtiden ut?

Hur påverkas bilindustrin?

Hur ser framtiden ut för byggnadsindustrin?

Återkommer med reflektioner när jag träffat såväl små som stora företagare under dagen idag.

Men en sak vet jag – Arbetslinjen gör skillnad!