Bryta ihop och komma igen!

Ok, jag erkänner… När väckarklockan ringde igår morse drog jag täcket över huvudet och tänkte – Jag blir kvar här. Går inte upp idag. Inte i morr’n heller….

Men, t.o.m en en uttröttad, valvakad version av undertecknad insåg att inget skulle bli bättre av att ligga kvar i sängen.

Bara upp och på det igen.

På väg till kontoret kommer jag på mig själv med att glo ilsket på dem jag möter och undra om det var de som röstade SD i söndags. Eller inte röstade alls. Morrar lite lågt, långt ner i halsen. Tills jag kommer på mig själv.

Jag förbehåller mig rätten att tjura ett tag. För ja, jag ÄR sur. Ilsk. Förbannad. Besviken. Så är det bara. Och inte så lite oroad över hur framtiden kommer se ut.

Men, jag kommer igen. Ska bara smälta det här och fundera över hur vi lämpligast går vidare. Om det går att göra nåt bra.

För vi behöver FORTFARANDE bättre

Ambulans- och Akutsjukvård

Barn- och Ungdomspsykiatri (vuxen dito med för den delen)

Cancervård och -rehabilitering

Det A B C jag gått till val på är fortfarande lika aktuellt.

Idag räknas förtidsrösterna och personkryssen. Därefter vidtar förhandlingar mellan olika partier och sedan partiernas egna val till olika poster. Till skillnad från somliga partier, som kommer få svårt att matcha upp sitt valresultat, har vi gott om kompetenta personer på våra valsedlar, så konkurrens finnes.

Jag hoppas innerligt på ett förnyat förtroende att få arbeta med de frågor som ligger mig varmast om hjärtat!

Snart har jag tjurat klart. Då fortsätter jag arbeta för en trygg och tillgänglig vård Västra Götaland

2 kommentarer för “Bryta ihop och komma igen!

  1. Bra Annika att du är på G igen. Kämpa på du behövs. Det du kämpar för är viktigt. Är det rätt att en en person med misstänkt cancer ska ha samma vårdgaranti som alla andra, 90 dagar. Det är 3 månader fulla av ångest. Jag skulle önska det var max. 4 veckors väntan.

Kommentering avstängd.